Kinderpraktijk Landaya

Veel gestelde vragen

Het tarief is € 75,- per sessie van ongeveer een uur.

Het tarief voor een Socio Club varieert van € 150,- (Mini) tot € 260,- (Midi en Maxi) pp

Het tarief voor Omgangsbegeleiding bij een echtscheiding is € 260,- pp

Het tarief voor KIESgroep is € 300,- pp

Het tarief voor KIES voor MIJ! is € 750,- per gezin

Het tarief voor een cursus voor volwassenen is € 155,- pp

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Er geldt een gezinskorting van 10% op alle clubs en cursussen

Mochten de kosten een onoverkomenlijk probleem voor je zijn, geef dat dan aan, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing

 

Wat kan ik verwachten van de Kinderpraktijk Landaya?

 

Wanneer je contact opneemt met de Kinderpraktijk Landaya volgt direct een (gratis) intake gesprek. Dit kan meestal meteen telefonisch, maar desgewenst ook in de praktijk zelf.

Na deze intake, volgt een eerste advies. De coach stelt een traject voor en de ouders bespreken dit met hun kind(eren). Dan nemen zij gezamenlijk het besluit om dit traject te volgen of niet.

Bij de eerste afspraak wordt een doelstelling bepaald, door de kinderen, hun ouders en de coach. Dit zetten we samen op papier.

Vervolgens bepalen we ook samen hoe we deze doelstelling willen gaan halen. We gaan bijvoorbeeld in twee afspraken in een maand aan het werk (het kind bepaald zelf of de ouder(s) hierbij mogen zijn) en kijken dan opnieuw samen naar de doelstelling. Soms is deze gehaald en maken we nog één afspraak na drie maanden om te kijken of de verandering blijvend was of dat er nog een vervolg op het traject wenselijk is.

 

Het kan ook zijn dat het advies is om het kind een bepaalde training te laten volgen. Bijvoorbeeld een sociale vaardigheidstraining. Dan wordt ook samen de doelstelling bepaald en dan volgt een traject van 12 weken met wekelijks een bijeenkomst van anderhalf uur. Dit traject kan desgewenst met meerdere kinderen gevolgd worden.

 

Steeds vaker kiezen ouders ervoor om zelf ook een cursus te volgen bijvoorbeeld "Sociale Communicatie Landaya".